Un pacient curajos ;)

Un pacient curajos ;)

Scopul anesteziei este – evident – să nu simți nicio durere în timp ce dentistul lucrează. Îți vom face anestezie oricând există riscul să te doară: carii, plombe, tratamente de canal, extracții, șlefuirea dinților pentru lucrări protetice etc.

Așa cum te așteptai, folosim cele mai bune anestezice. Facem anestezia în două etape ca să fim siguri că nu te va durea deloc:

1. Spray anestezic pe gingie: Ca să nu simți deloc înțepătura. Sprayul e mentolat și își face efectul în 10 secunde.

2. Anestezia propriu-zisă: Nu o vei mai simți, datorită spray-ului. Se face cu un ac subțire ca un fir de păr, de 10 ori mai subțire decât orice alt ac. E atât de subțire încât este flexibil! Aceasta este anestezia principală, care își face efectul în câteva minute și durează mai mult de jumătate de oră.

Este important să îi spui doctorului despre toate problemele de sănătate pe care le ai (de exemplu diabet, hipertensiune sau probleme cu inima), pentru a putea alege anestezicul corect pentru tine.

Nu uita! Anestezia nu doare deloc: doctorul folosește mai întâi un spray anestezic, încât să nu mai simți mica înțepătură. Totul durează mai puțin decât ți-a luat să citești această pagină.

Citește și despre teama de dentist.

Stabilește o consultație

Ai o problemă urgentă sau ai doar nevoie de un sfat gratuit și dezinteresat?
Contactează-ne acum și vom găsi împreună cea mai bună soluție pentru tine.

Programări:

(0723) 085 124

Contact:

(031) 423 2216

Cabinet dr Dumitru Carmen:

(0766) 524 023

Cabinet dr Chivulescu Irina:

(0745) 047 794

Orarul nostru: de luni până vineri, orele 9-20. Te așteptăm cu drag!

Programare online
Call Now ButtonSuna pentru programare