opalescence

Te speli pe dinți zilnic, dimineața și seara, dar ei nu sunt suficient de albi pe cât ai vrea? Cafeaua în exces, diverse băuturi și mâncăruri colorate îți pot îngălbeni dinții și „ajută” la depunerea tartrului. Pentru o dantură perfectă și un zâmbet strălucitor, mulți pacienți apelează la albirea dintilor în cabinetul stomatologic, cu tehnici și materiale profesionale.

La Kalydent, noi folosim Opalescence pentru albirea dintilor. Din experiență, acesta este printre materialele de albire la care sensibilitatea post-tratament este cea mai redusă sau chiar inexistentă. În plus, oferă rezultate foarte bune pe termen lung, indiferent de sursa decolorării dinților.

Ce este albirea cu Opalescence

Opalescence este un sistem profesional pentru albirea dintilor colorați, care se realizează în cabinetul stomatologic, dar și acasă, cu indicațiile medicului. Dacă dorești să îți albești dinții, este bine să faci acest lucru înainte de alte lucrări (de exemplu fațete, plombe sau coroane), pentru că în general sistemele de albire a dinților albesc doar dinții, nu și lucrările.

Cum funcționează albirea profesională în 3 pași

1. Totul începe cu o vizită la medicul stomatolog. Medicul verifică mai întâi că dinții nu sunt demineralizați și nu prezintă carii ascunse, iar apoi îți prezintă etapele tratamentului de albire.

2. Medicul stomatolog îți ia amprenta dinților pe baza căreia va face o pereche de gutiere (similare cu cele de protecție folosite de boxeri). Apoi îți arată cum trebuie folosite și cum trebuie aplicat gelul de albire.

3. Ulterior, acasă, trebuie să aplici gelul conform indicațiilor medicului (nu-ți face griji, nu este nimic complicat, iar gelul are o aromă plăcută de fructe). Gutierele cu gel trebuie purtate 4-6 ore sau 8-10 ore pe noapte, tot în funcție de recomandarea medicului.

Oricine își poate albi dinții la cabinetul stomatologic?

Da, în principiu oricine își poate albi dinții la cabinetul stomatologic dacă medicul se asigură că nu există afecțiuni ale smalțului care să contraindice albirea.

Stabilește o consultație

Ai o problemă urgentă sau ai doar nevoie de un sfat gratuit și dezinteresat?
Contactează-ne acum și vom găsi împreună cea mai bună soluție pentru tine.

Programări:

(0723) 085 124

Contact:

(031) 423 2216

Cabinet dr Dumitru Carmen:

(0766) 524 023

Cabinet dr Chivulescu Irina:

(0745) 047 794

Orarul nostru: de luni până vineri, orele 9-20. Te așteptăm cu drag!

Programare online