Kalydent 061-3

Poate ai avut probleme cu medicii stomatologi sau lucrări dentare nereușite în trecut. Nu ești singurul! Zi de zi primim la Kalydent pacienți îngrijorați sau speriați de gândul că trec iar pragul unui cabinet stomatologic.

Poate ai avut nevoie de o plombă sau o extracție pe vremea când erai copil sau adolescent și acum, trecut de 25-30 de ani, crezi că tratamentele stomatologice vor fi la fel de neplăcute. Poate că din această cauză amâni o vizită la dentist.

Vei fi uimit să afli cât de mult a evoluat stomatologia, chiar și din anii 2000 până acum. Nu mai vorbim de anii ’90 sau chiar mai înainte, pentru că nici nu mai există termen de comparație! În primul rând, tratamentele nu mai dor pentru că avem anestezice mult mai bune. Rezultatele estetice sunt și ele pe măsură – dinții lucrați în cabinet sunt chiar mai frumoși decât cei naturali. Să le luăm pe rând:

Anestezia nu mai doare

Anestezia te ajută să nu simți niciun disconfort în timpul tratamentului. În plus, ne permite nouă să lucrăm cu atenție, să curățăm dintele afectat și să prevenim astfel formarea cariilor în viitor. O situație benefică de ambele părți!

La Kalydent, anestezia este inclusă în prețul tratamentului. Îți vom face anestezie oricând există riscul să te doară: carii, plombe, tratamente de canal, extracții, șlefuirea dinților pentru lucrări protetice etc. Pentru noi este important confortul tău!

Află mai mult despre anestezie: ce prespune ea și cum de nu te doare.

Culori naturale

Un alt reper în evoluția stomatologiei din 2000 până în prezent este evoluția tehnicilor cromatice. Adio plombe negre sau galbene pe dinții și măselele tale! Acum, combinăm o întreagă paletă de culori pentru ca dinții tăi să arate cât mai natural posibil.

Materiale mai bune

Materialele și-au pus și ele amprenta în progresul stomatologiei. De exemplu, astăzi ceramica este materialul uzual, foarte rezistent și foarte estetic. Nu se mai folosesc atât de des acrilatul și compozitul la coroane dentare (sau se folosesc doar ca materiale provizorii). Până și materialele cu care facem obturații (plombe) pentru banala carie sunt mai rezistente și mai estetice.

Metodele și tehnicile de lucru s-au rafinat și ele pe măsura noilor materiale. Stomatologia este unul dintre domeniile cele mai dinamice ale medicinei, care adoptă foarte rapid noutățile tehnologice, pentru confortul tău.

Unii pacienți ne povestesc de greșeli din trecut, făcute de dentiști mai puțin pricepuți sau care foloseau metode învechite. De exemplu: plombe unite între ele pe dinții vecini, extracții cu anestezie făcută “cu economie”, manopere complicate neexplicate deloc sau chiar extras altă măsea! Această „istorie” pe care o au cu medicii și cabinetele stomatologice îi face reticenți înainte de a veni la prima consultație.

Chiar dacă ai avut experiențe neplăcute în trecut, este important sa înțelegi că stomatologia de calitate nu mai doare și este mult mai eficientă. Iar în anii ce urmează ne putem aștepta la și mai multe îmbunătățiri:

  • tratamentul uzual al cariilor va fi făcut cu ajutorul laserului (eliminarea frezei);
  • computere care șlefuiesc direct dintele pacientului, cu precizie de 100%;
  • mai mulți pacienți cărora li se face dor de stomatolog și abia așteaptă să vină ziua programării! :)

Până una, alta, fă-ne o vizită, te așteptăm cu drag! Dacă ai nevoie de un ajutor suplimentar, citește și niște sfaturi culese de la pacienți ca tine despre cum să îți învingi frica de dentist.

Stabilește o consultație

Ai o problemă urgentă sau ai doar nevoie de un sfat gratuit și dezinteresat?
Contactează-ne acum și vom găsi împreună cea mai bună soluție pentru tine.

Programări:

(0723) 085 124

Contact:

(031) 423 2216

Cabinet dr Dumitru Carmen:

(0766) 524 023

Cabinet dr Chivulescu Irina:

(0745) 047 794

Orarul nostru: de luni până vineri, orele 9-20. Te așteptăm cu drag!

Programare online